Edelstenen & Spirituele Cadeautjes onder €25

Het vinden van een passend cadeau voor een vriendin of familielid kan soms best lastig zijn. Wat koop je nou voor een vriendin die zich met spiritualiteit en edelstenen bezighoudt? Wellicht moet je eens kijken naar onze top 7 edelstenen en spirituele cadeautjes onder €25! In dit artikel vind je leuke en originele cadeau ideeën, zodat je wat inspiratie kan opdoen

Op zoek naar edelstenen en spirituele cadeautjes voor je vriendinnen of wil je jezelf eens trakteren? Hier kan je een mooie selectie vinden. Wie is er nou niet blij met een betekenisvol en speciaal cadeau? We hebben een top 7 gemaakt met betaalbare edelstenen en spiritueel gerelateerde presentjes, geschikt voor edelstenen liefhebbers en spirituele ontdekkers. 

1. Edelstenen Starter Set

De Edelstenen Starter Set bestaat uit vijf stenen en kristallen die onmisbaar zijn voor de beginnende edelstenen verzamelaar. 

Deze set is het perfecte cadeau voor die ene vriendin die zich bezig houdt met spiritualiteit en zelfheling. De set bestaat uit een Amethist, Bergkristal, Roze Maansteen, Rozenkwarts en Seleniet. 

Deze stenen staan onder andere voor : rust, bescherming, zuivering van energie, balans, liefde & geluk.

De Edelstenen Starter Set is voorzien van een kaartje met informatie over de stenen. De set wordt tevens leuk verpakt in een cadeaudoosje met het logo van Liefde & Zaligheid. Wie ga jij verassen met dit schitterende kant-en-klare cadeau? 

2. Seleniet Yin Yang Waxinelichthouder

Heb jij een vriend of vriendin die wel wat extra sfeer en magie in huis kan gebruiken? Bied deze sfeervolle seleniet yin yang waxinelichthouder aan. Deze waxinelichthouder is misschien precies wat hij/zij zoekt om een ruimte om te toveren tot een sfeervolle, dynamische plek. 

Deze waxinelichthouder is gemaakt van het kristal Seleniet en gesneden tot een yin yang symbool. 

Seleniet staat voor zuivering, bescherming, rust en vrede. Het bekende yin yang symbool staat voor de kosmische dualiteit. Yin en Yang zijn twee tegengestelde krachten die terug te zien zijn in het leven en het universum. Je kan deze krachten zien als tegenstellingen (mannelijk-vrouwelijk of warm-koud, licht-donker etc.) maar zijn net zo goed een aanvulling op elkaar. Het éen kan niet zonder het ander. Het Yin en Yang principe zou je kunnen omschrijven als een dynamisch proces, een dans tussen de twee krachten. 

Combineer de eigenschappen van Seleniet met de betekenis van het yin yang symbool en je hebt een prachtig item met een diepe wijsheid. Met dit cadeau verover je zeker het hart van een spirituele vriend of vriendin. 

3. Edelstenen Set – Liefde & Zaligheid

Wat is nou een beter manier om de liefde te uiten voor je favoriete edelstenen shop, dan met de edelstenen set – Liefde & Zaligheid?

Liefde & Zaligheid is de naam van ons bedrijf. Liefde & Zaligheid is een pad voor zelfontdekking, persoonlijke- en spirituele ontwikkeling. De stenen die perfect resoneren met het pad der Liefde & Zaligheid bevinden zich in deze set.  

De set bestaat uit Groene Aventurijn, Rhodoniet en Rozenkwarts. 

Deze drie magische stenen helpen de spiritueel ontdekker het pad van Liefde & Zaligheid te verkennen. Bovendien ondersteunen de stenen je op diverse vlakken in je leven. Deze set wordt compleet met een informatie kaartje en een mooi zakje geleverd. 

De Edelstenen set – Liefde & Zaligheid is een origineel cadeau en fantastisch om te geven aan de vriendin die wel een steuntje in de rug kan gebruiken op haar spirituele pad. Een reis met zijn bijbehorende ups en downs. 

4. Wierook Cone Houder – Heksenketel Drievoudige Maan 

Dit grappige presentje is bedoeld voor de witch! Deze wierook cone houder in de vorm van een heksenketel is perfect om je wierook dhoop cones in te branden. Op de ketel staat het symbool van de drievoudige maan, the triple moon. De drievoudige maan wordt geassocieerd met de drie maanfasen, namelijk: de wassende halve maan, de volle maan en de afnemende halve maan. 

Haal het dekseltje van de ketel af en plaats een wierook dhoop cone in de ketel. Steek de dhoop cone aan en zet het dekseltje vervolgens weer terug op het keteltje. Et voilà, geniet van het magische rookeffect dat uit deze heksenketel komt! Een leuk hebbedingetje voor de heks!

5. Altaarkleed

Into magie, tarot en het uitvoeren van rituelen? Altaarkleden zijn echt onmisbaar en vormen een mooie toevoeging voor je magiewerk.

Altaarkleden worden o.a. door heksen, wiccans en spirituele beoefenaars gebruikt bij het opzetten van een altaar. 

Een altaarkleed beschermt het altaar tegen brandende wierook en voorwerpen die eventueel schade kunnen aanrichten op het altaar. Bovendien versterkt een altaarkleed de kracht en intentie tijdens magiewerk. 

De altaarkleden zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Ieder kleed kent zijn eigen schoonheid, kracht en symboliek. 

Kies je favoriete altaarkleed uit en leg het op je altaar of een klein tafeltje of kastje. Trakteer jezelf of een vriendin op dit geweldige cadeau!

6. Rozenkwarts Hart

All we need is… Love! Een hart van Rozenkwarts is een klassiek en liefdevol cadeau om aan een ander te geven. Met een Rozenkwarts hart zit je altijd goed! Rozenkwarts is een roze variëteit van kwarts en spiritueel gezien staat deze steen voor: onvoorwaardelijke liefde, emotionele genezing, vergeving, compassie, mededogen. Leg dit hartje in huis voor een liefdevolle, helende sfeer of draag hem bij je voor meer steun en eigenliefde. 

7. Gouden Driehoek Edelstenen Set

Ooit gehoord van de Gouden Driehoek? Dit is dé edelstenen combinatie voor een energie die te omschrijven is als: liefdevol, harmonieus, helder en in balans. De Gouden Driehoek edelstenen set bestaat uit de volgende stenen: Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts. Drie zeer geliefde kwarts variëteiten met ieder hun eigen bijzondere betekenis. Plaats de drie stenen bij elkaar om gebruik te maken van bovenstaande energie. Meer weten over de Gouden Driehoek? Klik hier voor onze blog!

De Gouden Driehoek edelstenen set bestaat uit drie trommelstenen – Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts en een Gouden Driehoek kralen armbandje. De set wordt compleet geleverd met een roze zakje om de stenen in te bewaren en een informatie kaartje. Verras je dierbaren met deze populaire set! 

Bestel betekenisvolle cadeaus bij Liefde & Zaligheid!

Dit was onze top 7 edelstenen en spirituele cadeautjes onder de €25. Na het lezen van dit artikel, ben je er misschien wel achter gekomen dat je best ver kan komen met een klein bedrag. Bestel snel je cadeau en maak de ontvanger blij met jouw gekozen geschenk! Bezoek de webshop van Liefde & Zaligheid voor betekenisvolle cadeaus. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *