Edelstenen & spirituele tools voor je spirituele ontdekkingsreis

Liefde en Zaligheid is dé webwinkel om edelstenen en spirituele tools te kopen. Ontdek de mooiste edelstenen voor een fijne prijs. Ook staat onze webshop vol met andere leuke spirituele producten zoals: wierook, boeken, tarotkaarten, orakelkaarten, rituele attributen en nog veel meer!

Bij Liefde en Zaligheid vind je handige items voor jouw spirituele ontdekkingsreis. Neem snel een kijkje in onze webwinkel en laat je betoveren door prachtige edelstenen en andere benodigdheden voor een magisch leven.

Over mij 

Hoi, mijn naam is Ginette en ik ben 23 jaar! Samen met mijn vriend heb ik mijn droom in juni 2021 kunnen verwezenlijken, namelijk het starten van een bedrijf!

Maar hoe is mijn pad vooraf nou eigenlijk begonnen, zul je je misschien wel afvragen! Dan blikken we even terug op het jaar 2020. 2020 was natuurlijk voor (bijna) iedereen wel een jaar van chaos en onzekerheid geweest, met name door de corona crisis. Ik kon het voor mijzelf vooral omschrijven als een jaar van rust, reflectie en verdieping in het spirituele. 

Het vinden van mijn innerlijke zelf

Wat er in de wereld allemaal gebeurt, is niet bepaald positief. Ik heb het idee dat we de focus van vrede en liefde op de aarde totaal zijn verloren. Dit is dan ook misschien wel de reden geweest dat ik op zoek was gegaan naar meer positiviteit en geluk in het leven. Ik kwam tot het besef dat ik dit absoluut niet van buitenaf (het materiële) kan vinden! Daarom ben ik vooral dieper naar binnen gaan kijken. Wie is Ginette nou eigenlijk werkelijk van binnen? En wat is mijn levensdoel? De diepe vragen die ik had, waren dan ook de aanleiding geweest voor het begin van mijn spirituele reis. En ik kan je vertellen dat mijn spirituele ontwaking echt een prachtig geschenk is, waar ik het meeste aan heb!

Het spirituele pad

De boekenworm in mij begon meteen naar boven te komen. Ik kocht een aantal boeken waar het onderwerp ‘spiritualiteit’ centraal stond en raakte in aanraking met edelstenen, kristallen en andere spirituele tools, waaronder de tarot en rituele attributen.

Ik leerde de kracht en energie van edelstenen te ontdekken en voelen. Zo pas ik bijvoorbeeld stenen toe bij mijn meditaties en draag ik ze in de vorm van sieraden voor heling, geluk & bescherming.

Ik ben een kristallen liefhebber en kan intens genieten door alleen al te kijken naar een sprankelend kristal! Dit geeft me energie en laadt mij op.

Mijn missie

Ik nam de rode pil (ken je die? Uit de film: The Matrix, haha) en ben uit mijn comfortzone gestapt. Ik wist het 100%. Ik heb een missie in mijn leven en dat is om je te inspireren om jouw eigen ware pad naar vrede, liefde, geluk en vrijheid te gaan ontdekken.

Ik wil deze missie dan ook op een toegankelijke wijze vertalen, door het aanbieden van edelstenen, kristallen en spirituele artikelen.

Deze energie tools ondersteunen mij namelijk op een plezierige manier tijdens het pad van zelfontdekking. Een spiritueel pad met zijn bijbehorende ups en downs. Graag deel ik met jou mijn ervaringen met deze tools.

Op de website vind je leuke en handige informatie over onze producten. Dit om je een richting te geven hoe je deze zou kunnen toepassen in jouw dagelijkse leven.

Mocht je er niet uitkomen, kan je altijd een mailtje sturen (zie contactpagina) met je vraag en hoop ik jou zo snel mogelijk te kunnen helpen!

Dagelijks sta ik voor jou klaar om je te voorzien van de meest prachtige producten. We hopen dat je geniet van deze producten en ze een hoop magie brengen in je leven! 

Bewandel je samen met mij het pad van Liefde & Zaligheid?