Welkom!

Leuk dat je op mijn website kijkt! Mijn naam is Ginette en ik help je graag verder bij de zoektocht naar jouw favoriete edelsteen of tool voor jouw innerlijke ontdekkingsreis.

Edelstenen

Of je nu de sfeer en energie in je huis wilt verbeteren met een prachtige steen of op zoek bent naar een edelsteen om je intenties te ondersteunen en versterken. Met een assortiment wat bestaat uit edelstenen en mineralen van de beste kwaliteit én unieke helende energie, inspirerende blogs en persoonlijk advies willen wij een hechte community creëren waarin jij je welkom en veilig voelt om je hart open te stellen voor al het moois wat het edelstenen rijk te bieden heeft.

Spiritualiteit

Wij geloven dat het integreren van spiritueel werk in je dagelijkse leven de weg naar binnen kan vergemakkelijken. Meditatie oefeningen en rituelen kunnen je helpen te verbinden met je ware zelf en je geest krachtig en helder houden. In onze shop vindt je naast edelstenen, bijzondere spirituele tools om je dagelijkse spirituele beoefening te verrijken.

Dit ben ik.

Oprichtster van Liefde & Zaligheid

Mijn passie en fascinatie voor edelstenen en spiritualiteit begon tijdens een periode van bewustwording en spiritueel ontwaken.

In 2020 kwam het besef van de duistere kant van de wereld steeds meer naar boven. 

Ik ben een zeer positief ingesteld, maar ook gevoelig menswezen. Ik begreep maar niet waarom er zoveel ellende in de wereld gebeurt. De wijsheden van verschillende religies, waaronder het Christendom en Boeddhisme, maar ook verschillende spirituele stromingen trokken mijn aandacht en gaven mij het vertrouwen, de kracht en inspiratie die ik nodig had om vooruit te gaan. Mijn innerlijke wijsheidsogen openden zich.

Tijdens mijn reis naar binnen kwamen edelstenen op mijn pad. De prachtige Amethist met zijn beschermende werking en spirituele energie was de eerste steen die ik had gekocht. Deze sloot perfect aan bij mijn spirituele beoefening.

Na de bijzondere ervaring en band die ik met de Amethist heb gecreëerd, volgden steeds meer edelstenen die mijn leven kwamen verrijken.

Zonder twijfel ben ik mijn hart gaan volgen. In 2021 heb ik Liefde & Zaligheid opgericht, met de intentie om de mensheid te inspireren de weg naar binnen te gaan. De weg van innerlijke vrede, zelfontdekking en spirituele groei. Een zaak waar ik mij volledig voor inzet.

Een paar jaar verder en ik heb met zoveel vreugde en liefde al duizenden mensen mogen helpen bij hun zoektocht naar de juiste edelsteen of tool voor hun reis van zelfontdekking.

Wat is Liefde & Zaligheid?

Een spiritueel avontuur naar jezelf

De naam Liefde & Zaligheid is geïnspireerd op een Bijbelse prent die de Brede Weg en de Smalle Weg weergeven. 

“Ga binnen door de nauwe poort, want wijd is de poort en breed is de weg die naar het verderf leidt, en velen zijn er die daardoor naar binnen gaan; maar de poort is nauw en de weg is smal die naar het leven leidt, en weinigen zijn er die hem vinden.” Mattheus 7:13-14.

Liefde & Zaligheid heeft iets weg van de nauwe poort die leidt naar de heilige Smalle Weg, ook wel ”De Weg Der Zaligheid” genoemd.

Het bewandelen van de Smalle Weg is niet altijd makkelijk. Zoals de Bijbel probeert duidelijk te maken, is de Brede Weg het luxe en comfortabele leven, vol vermaak en afleidingen.

Voor hen die de Smalle Weg bewandelen, staat een enorme uitdaging te wachten. Het is je comfortabele leven achterlaten en op zoek gaan naar het echte leven. Een leven volgens de leer van Jezus.

Met Liefde & Zaligheid wil ik hier een meer spirituele benadering aan geven. Daarbij is de Smalle Weg een spiritueel avontuur naar ons binnenste. Daar waar we het koninkrijk der hemelen zullen bereiken en beseffen wat we werkelijk zijn. Kind van het Licht, de Liefde, Waarheid en Vrijheid, ben jij er klaar voor om door de poort van Liefde & Zaligheid te gaan en de pelgrimsreis naar jezelf te maken?

Ga door de poort van Liefde & Zaligheid

Ontdek onze Liefde & Zaligheid edelstenen set.