Edelstenen & spirituele tools voor je spirituele ontdekkingsreis

Liefde en Zaligheid is dé webwinkel om edelstenen en spirituele tools te kopen. Ontdek de mooiste edelstenen voor een fijne prijs. Ook staat onze webshop vol met andere leuke spirituele producten zoals: wierook, boeken, tarotkaarten, orakelkaarten, rituele attributen en nog veel meer!

Bij Liefde en Zaligheid vind je handige items voor jouw spirituele ontdekkingsreis. Neem snel een kijkje in onze webwinkel en laat je betoveren door prachtige edelstenen en andere benodigdheden voor een magisch leven.

Over mij 

Hoi, mijn naam is Ginette en ik ben 23 jaar! Samen met mijn vriend heb ik mijn droom in juni 2021 kunnen verwezenlijken, namelijk het starten van een bedrijf! Maar hoe is mijn pad vooraf nou eigenlijk begonnen, zul je je misschien wel afvragen! Dan blikken we even terug op het jaar 2020. 2020 was natuurlijk voor (bijna) iedereen wel een jaar van chaos en onzekerheid geweest, met name door de corona crisis. Ik kon het voor mijzelf vooral omschrijven als een jaar van rust, reflectie en verdieping in het spirituele. 

Het vinden van mijn innerlijke zelf

Wat er in de wereld allemaal gebeurt, is niet bepaald positief. Ik heb het idee dat we de focus van vrede en liefde op de aarde totaal zijn verloren. Dit is dan ook misschien wel de reden geweest dat ik op zoek was gegaan naar meer positiviteit en geluk in het leven. Ik kwam tot het besef dat ik dit absoluut niet van buitenaf (het materiële) kan vinden! Daarom ben ik vooral dieper naar binnen gaan kijken. Wie is Ginette nou eigenlijk werkelijk van binnen? En wat is mijn levensdoel? De diepe vragen die ik had, waren dan ook de aanleiding geweest voor het begin van mijn spirituele reis. En ik kan je vertellen dat mijn spirituele ontwaking echt een prachtig geschenk is, waar ik het meeste aan heb!

Het spirituele pad

De boekenworm in mij begon meteen naar boven te komen. Ik kocht een aantal boeken waar het onderwerp ‘spiritualiteit’ centraal stond en raakte in aanraking met edelstenen. Ik leerde de kracht en energie van edelstenen te ontdekken en voelen. Zo pas ik bijvoorbeeld edelstenen toe bij mijn meditaties. Edelstenen geven mij onder anderen rust, inzicht en ontspanning. Ze laten mij ook de schoonheid in dingen zien! Ik geniet er echt van wanneer ik al naar een edelsteen kijk. Genietend kijken naar een mooie edelsteen laad mij op en geeft me energie. 

Mijn missie

Ik nam de rode pil (ken je die? Uit de film: The Matrix, haha) en ben uit mijn comfortzone gestapt. Ik wist het 100%. Ik heb een missie in mijn leven en dat is om je te inspireren om JOUW ware pad naar vrede, liefde, licht, geluk en vrijheid te gaan ontdekken. Ik wil deze missie dan ook op een toegankelijke wijze vertalen, door het aanbieden van edelstenen en andere leuke spirituele artikelen. Ik noem het graag energie tools die mij op een plezierige manier ondersteunen tijdens deze belangrijke reis. Een reis met ups en downs. 

Op de website kan je leuke en handige informatie vinden over alle producten, zodat je weet waar het voor staat en hoe je het kan toepassen in jouw leven. Mocht je er niet uitkomen, kan je altijd een mailtje sturen (zie contactpagina) met je vraag en hoop ik jou zo snel mogelijk te kunnen helpen!

Dagelijks sta ik voor jou klaar om je te voorzien van de meest prachtige producten. We hopen dat je geniet van deze producten en ze een hoop magie brengen in je leven! 

Bewandel je samen met mij het pad naar liefde en zaligheid?