Edelstenen & Spirituele Cadeautjes Onder €10

Op zoek naar leuke betaalbare cadeaus voor je spirituele vriendinnen? Ontdek edelstenen en spirituele cadeautjes voor een schijntje!

Ontdek onze favoriete selectie edelstenen en spiritueel gerelateerde cadeautjes voor een betaalbare prijs!

Weet je niet goed wat je aan je spirituele vriendin of edelsteen liefhebbende familielid (of jezelf!) cadeau moet geven? Wij helpen je graag met betaalbare spirituele cadeaus voor crystal lovers en spiritueel ontdekkers. Elk product uit dit blog artikel kost minder dan 10 euro. Lekker budgetvriendelijk!

Onderstaande cadeaus hebben ieder hun eigen unieke betekenis en tonen aan dat je denkt aan de ontvanger.

1. Rozenkwarts Armband 

Rozenkwarts staat bekend als een steen van liefde en mededogen. Er bestaat geen betere manier om de verbinding te uiten dan met dit Rozenkwarts armbandje als cadeau!

De zachte en liefdevolle energie van de Rozenkwarts armband helpt de drager bij de ontwikkeling van zelfvertrouwen en eigenliefde. Bovendien geeft Rozenkwarts een gevoel van steun, rust en harmonie. 

Dit cadeau is uniek, betaalbaar en het laat zien dat je de persoon aan wie je dit cadeau geeft steunt en waardeert.

2. Palo Santo

Zijn jouw vriendinnen bezig met edelstenen en spiritualiteit? Laat ze kennismaken met Palo Santo aka het hout van de heiligen. 

Palo Santo is het ultieme cadeau voor je spirituele vriendin. Help haar een handje en geef je bestie wat ze nodig heeft om bad vibes te verdrijven. Dit hout wordt gebruikt bij reinigingsrituelen en zuivert de energie van je stenen, aura of je huis. 

3. Seleniet Oplaadplaat

Geniet optimaal van de energie van je stenen en kristallen voor heling met behulp van een Seleniet oplaadplaat! Seleniet oplaadplaatjes zijn ideale cadeaus voor je vriendinnen en misschien ook wel voor jezelf.

Seleniet reinigt de energie van andere kristallen, zodat ze jou optimaal blijven ondersteunen. Leg de kristallen die je wilt reinigen op het plaatje. De volgende dag kan je de kristallen weer bij je dragen en gebruiken voor specifieke doeleinden. 

4. Zwarte Toermalijn Trio Set

Wil je een cadeau geven dat in het teken staat van bescherming? Dan hebben wij precies wat je zoekt! Deze set met drie ruwe Zwarte Toermalijn stenen bieden bescherming en de set is super passend om te geven aan iemand die je wilt steunen in moeilijke tijden. Zwarte Toermalijn haalt negativiteit uit jezelf en je omgeving. Of het nou slechte vibraties zijn afkomstig van anderen of eigen negatieve gedachten, angsten, stress, zorgen.. Zwarte Toermalijn is je go-to voor zuivering van energie. 

En, daar blijft het niet bij.. Deze steen is namelijk ook zeer nuttig als beschermer tegen EMF. EMF zijn schadelijke elektromagnetische velden afkomstig van je elektrische apparaten, zoals je laptop en smartphone. Voor die ene vriendin die iets te veel bezig is op haar smartphone of laptop, kan Zwarte Toermalijn als cadeau een roeping zijn!

5. Amethist Cluster

Er gaat niets boven een Amethist. Deze paarse steen is eigenlijk geschikt voor iedereen! Voor de spiritueel ontdekker helpt Amethist de gedachten te kalmeren en meer te leven vanuit een hoger bewustzijn. Voor de interieur junkie vormt dit sprankelende kristal een mooi decoratie item in huis. Waar je de Amethist ook plaatst of meeneemt, hij wordt gegarandeerd jouw trouwe bondgenoot voor balans en welzijn.

6. Wierook

Het branden van wierook kan je meditatie en stemming verbeteren en brengt natuurlijk een aangename geur in huis! Kies een soort uit onze mooie selectie Nag Champa wierook uit India en verover de harten van je spirituele vriendinnen met een door jouw gekozen wierookgeur. Perfect voor de dagelijkse zenmomentjes! 

7. Aragoniet Cluster

Echte stenen liefhebbers mogen dit mineraal niet missen. Dit super schattige Aragoniet Cluster komt uit Marokko en staat voor: aarding, stabiliteit, harmonie en persoonlijke groei. Een Aragoniet cluster is klein van formaat en ideaal om bij je te dragen voor meer emotionele kracht en vertrouwen. Aragonieten kunnen specifiek een goede ondersteuning zijn voor de vriendin die zich bezig houdt met persoonlijke ontwikkeling en zelfheling. Kortom, een Aragoniet Cluster biedt genoeg voor je spirituele pad!

Liefde & Zaligheid: jouw winkel voor edelstenen en spirituele cadeaus

Het is nu wel duidelijk dat het vinden van een uniek betekenisvol cadeau eigenlijk best makkelijk kan zijn, ongeacht je budget! Ben je op zoek naar een cadeau voor je vriendin, collega, familielid of wil je jezelf eens trakteren met een mooi spiritueel cadeau? Er is genoeg keuze. Bezoek de webshop van Liefde & Zaligheid voor de mooiste spirituele cadeaus en edelstenen presentjes. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *